Met Indushirt kiest u voor de meest duurzame bedrijfskleding lijn

Ons doel is voorop te lopen met het aanbieden van duurzame bedrijfskleding om daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan organisaties en bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord willen Inkopen (MVI).

 

Convenant Duurzame Kleding en Textiel

Indushirt heeft het Convenant Duurzame Kleding en Textiel getekend.

 

GOTS, OCS, OEKO-TEX, BSCI

De Indushirt kleding wordt gemaakt door een fabriek die GOTS, OCS, OEKO-TEX gecertificeerd en BSCI geverifieerd is. Wij willen dat de Indushirt kleding volgens strenge normen wordt vervaardigd met als doel de bescherming van de natuur en het borgen van goede werkcondities voor de medewerkers. De naleving hiervan wordt elk jaar gecontroleerd.

 

Biologisch katoen

Indushirt biedt ook een complete bedrijfskleding lijn (T-shirts, Polo-shirts, Polo-sweaters en Sweaters) van Biologisch katoen. Deze lijn is GOTS en OCS gecertificeerd.

 

Duurzaam

Onder duurzame bedrijfskleding verstaan wij ook dat onze Indushirt kleding is gemaakt van een goede kwaliteit om lang te kunnen dragen.

 

Circulair

Wij dragen bij aan de circulaire economie. Indushirt kleding, die door ons retour wordt ontvangen, wordt verwerkt tot grondstof om te worden hergebruikt.

Sturen jullie gedragen Indushirt kleding retour, dan zorgen wij ervoor dat de kleding wordt gerecycled en tot grondstof wordt verwerkt als basis voor andere producten. Zo krijgt jullie kleding een tweede leven en dragen we gezamenlijk bij aan de circulaire economie.